skip to Main Content

Elke keer dat je naar de winkel gaat, word je geconfronteerd met eindeloze keuzes, van verschillende merken tot ethische consumptie. Het nemen van de juiste beslissing kan een overweldigende taak zijn. Als vader en bovenal als mens heb ik echt het gevoel dat ik elke dag iets koop, dus maak waar mogelijk milieubewuste keuzes. Als het gaat om een milieuvriendelijkere levensstijl, is het hebben van de juiste kennis het halve werk. Doe wat onderzoek naar verschillende merken en winkels voordat je naar de winkel gaat.

Onderzoek

Het is belangrijk om precies te weten wat je koopt, waar het vandaan komt en hoe het is gemaakt. Als je ook even door op mijn website kijkt zijn er ook artikelen die je de juiste informatie en tips geven over duurzaam boodschappen halen, duurzaam leven en duurzaam eten. Alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Heb je vragen of wil je ook jouw ideeën en tips met me delen dan mag je contact met mij opnemen?

Hoe kan je contact met mij maken?

Simpel, door onderstaande contactformulier in te vullen. Jouw emailadres wordt niet bekend gemaakt. Ik probeer om je zo snel al mogelijk antwoord te geven, maar als je toch haast hebt en direct antwoord nodig hebt, kijk dan even op de FAQ-pagina. Daar komen de meest gestelde vragen voor. Maak er gebruik van. En je weet toch dat als jouw vraag niet voorkomt moet je me een bericht sturen.

Waarvoor kan je mij contacten?

Zoals je weet heb ik het ontzettend druk. En niemand heeft tijd te verliezen. Komt je vraag niet voor stuur mij een berichtje. Als ik geen antwoord geef binnen drie dagen mag je mij weer een reminder sturen. Ik ben dan fout. Behalve voor vragen, mag je ook ideeën en andere tips met me delen. Ik screen wel eerst wat je stuurt voor me. Jouw artikel moet passen binnen het context van deze website.

    ×Close search
    Search