skip to Main Content

Een energiezuinige woning realiseer je met hoogwaardige zonnepanelen

Een Energiezuinige Woning Realiseer Je Met Hoogwaardige Zonnepanelen

Meer en meer Nederlanders houden zich bezig met het vergroenen van hun levenswijze, al doet ieder dit op zijn eigen manier. Waar de één eens kritisch door zijn kast spit om kleding tweedehands te kunnen verkopen, besteedt de ander meer aandacht aan het kopen van biologische producten. Daarnaast is het mogelijk om je woning te verduurzamen door de isolatiegraad in huis te verhogen, de verwarming een tandje lager te zetten en op te warmen door een dikke trui aan te doen of om te investeren in groene manieren van energieopwekking. De mogelijkheden voor bedrijven zijn misschien uitgebreider, maar zeker ook voor particulieren bestaan er een uiteenlopend aantal manieren om een energie-neutralere woning te realiseren. Ben jij benieuwd wat een PV-systeem kan doen voor jouw groenere woning? Lees dan snel verder voor meer informatie!

Waaruit bestaat een PV-systeem?

Wil jij graag zonnepanelen op je dak laten installeren, maar weet je niet hoeveel en welke soort? Dan leggen we je hier graag meer over uit! Afhankelijk van de beschikbare oppervlakte op het dak kan er namelijk bepaald worden welke hoeveelheid er nagestreefd moet worden. Zonneprofijt hanteert verschillende pakketten, waaronder 12 zonnepanelen inclusief montage. Daarbij komt dat er doorgaans onderscheid gemaakt wordt tussen poly- en monokristallijne zonnepanelen, al komen monokristallijne zonnepanelen steeds vaker beter uit de bus voor wat betreft prijs-kwaliteitverhouding. Zonneprofijt biedt daarom deze zonnepanelen van hoge kwaliteit aan en zal professioneel de zonnepanelen bevestigen

Aanvullende optimizers

Sommige daken zijn minder geschikt voor zonnepanelen, omdat er sprake is van schaduwwerking op het dak. Als gevolg hiervan zullen alle zonnepanelen (niet alleen het zwakke zonnepaneel) slechter presteren. Wil jij daarom dit probleem voorkomen? Dan is het sterk aan te raden om te investeren in aanvullende optimizers, die ervoor zorgen dat de zonnepanelen niet lijden onder de gebrekkige presentaties van het door schaduw bedekte zonnepaneel.

×Close search
Search