skip to Main Content

De website is een platform die zich focust op de verspreiding van informatie omtrent een duurzame levensstijl. Alles dat te maken heeft met het leiden van een duurzaam leven vindt je op de website. Zo kom je duurzame producten tegen, hoe je duurzaam de boodschappen kan doen, waar de duurzame producten te vinden zijn en meer. Voor zij die geïnteresseerd zijn in hoe aan een duurzaam leven te beginnen en op die manier een bijdrage te leveren aan de zuivering van het milieu en de natuur kunnen een kijkje nemen op de website.

Volledige informatie

Van alle informatie dat op de website wordt geplaats wordt ervoor gezorgd dat het zo concreet als correct mogelijk is. De missie van het bedrijf is om duurzaam leven aan te raden als de voordelen van zo een levensstijl toe te lichten. Het is dus niet de bedoeling dat er een platform wordt gecreëerd waar de informatie op geplaatst wordt niet klopt. Het is iets waarin veel interesse voor wordt getoond en zo het goede ervan laten weten.

Alle informatie wordt dus eerst gelezen en onderzocht of het werkelijk zo is, maar als je vindt dat de informatie naar jou onderzoek niet klopt mag je een bericht sturen.

Duurzame tips

Het is ook mogelijk dat de informatie niet duidelijk is of verwarrend overkomt. Indien dat zo is mag je ook een bericht sturen. Er wordt heel graag de vragen beantwoordt waarmee je zit. Als jij zelf iemand bent die een duurzaam leven lijdt en graag tips of ideeën van hoe duurzaam te leven met anderen wilt delen kan dat. Als je enig idee hebt van wat je allemaal kan doen om een duurzaam leven te leiden dat nog niet op de website aangegeven staat mag je altijd een bericht sturen. Jou tips en ideeën omtrent de informatie op de website worden heel graag aangenomen.

Ook als je tips en ideeën heb over de informatie die op de website geplaats kan worden apart van het duurzaam leven en advies hebt over de schrijfwijze om de informatie duidelijk te maken kan je contact opnemen. Tips en ideeën die kunnen helpen aan de verbetering van de website en de contents erop worden zeer geapprecieerd.

Zeg je dat je ideeën heb van hoe de website nog aantrekkelijker te maken dat prettig naar te kijken is voor bezoekers als om informatie op te zoeken mag je ook contact opnemen. Voor alle ideeën en dan geeft niet als het gaat om de informatie, de website of het bedrijf zelf mag je contact maken.

×Close search
Search